Voeding - Holistic Pulsing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 

Als voedingsconsulent hou ik me bezig met de relatie tussen voeding en gezondheid. 
 
De grondlegger van de natuurgeneeskunde, Hippocrates, deed 2300 jaar geleden al de uitspraak “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding".
 
De laatste 50 jaar heeft de voedingsindustrie een belangrijke verandering ondergaan waarbij niet altijd meer duidelijk is wat we precies binnenkrijgen en welke invloed dat heeft op ons lichaam. Tegenwoordig is er veel aandacht voor uiteenlopende dieten met een bijbehorende lifestyle. Maar in veel dieten wordt geen rekening gehouden met de verschillende menstypes en hun verschillende lichaamsbouw, geestelijke gesteldheid en stofwisseling. De constitutie bepaald in feite of een voedingsstof energie geeft of energie kost. Hierin zit een belangrijke oorzaak van klachten als o.a. vermoeidheid, migraine, astma, eczeem, kouwelijkheid en prikkelbaar darmsyndroom.
 
Maar ook stemmingswisselingen (depressie), ADHD, concentratie- stoornissen, PMS en overgangsklachten vinden hun oorsprong veelal in een niet juiste voeding.
 
In mijn praktijk stel ik aan de hand van jouw constitutie en klachtenpatroon een persoonlijk voedingsplan op.
 
Dit combineer ik met Holistic Pulsing. Deze massage techniek ondersteunt het lichaam om een nieuwe balans te vinden tijdens dit proces.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu